Arion Fresh Cat Adult Sensitive 12kg

349.00kr

2 i lager

Lägg till i önskelista Visa önskelista
EAN: 5414970055857 Artikelnr: 105585 Kategori:

Beskrivning

IMMUNITETS-SUPPORT
Ett starkt immunförsvar är viktigt för nyfikna katter. För att hjälpa din äventyrslystna katt har vi fyllt ARION Fresh Adult Cat Sensitive med värdefullaingredienser som t.ex. jäst, och antioxidanter som zink och Vitamin-E.

FODERINTOLERANS
Vissa katter är känsliga mot specifika ingredienser, vilket kan orsaka oönskade reaktioner som klåda, håravfall eller mag/tarmproblem. Orsaken är för det mesta ett specifikt animaliskt protein. Genom att endast använda ett animaliskt protein (kombinationen av färsk och torkad kyckling), minskar risken för foderintolerans.

HUD & PÄLS
Din katts hud och päls ger en bra indikation på trivsel och sundhet. Därför är ARION Fresh Adult Cat full med näringsämnen som linfrö, zink och biotin, somhåller hud och päls i toppform. Vår unika sammansättning inneåller endast en typ av animaliskt protein, för att minska risken avsevärt för allergiska reaktioner som klåda och håravfall.

Innehåll:
*kött och animaliska biprodukter (14% kyckling, varav 4% färsk kyckling)
*korn (Varav min. 14% fullkorn och 14% ris)
*vegetabiliska biprodukter (Brännässla, gentian, ringblomma, kamomill, fänkål)
*oljor och fettämnen
*frö (linfrö)
*mineralämnen
*jäst

OBS! Denna produkt är ej del av “7:e säcken gratis”-rabattkorten.

 

Läs mer hos Arion.

Varumärke

Arion

Bakom ARION ligger många års expertis, erfarenhet och utveckling. ARION har funnits på marknaden i nästan 40 år. Arion som varumärke lanserades av Trouw Nutrition, som är en del av den nederländska världsomspännande gruppen Nutreco. Det var inte ett foder av den kvalitet, som vi idag erbjuder våra kunder, men början på en lång process och utveckling inom hund- och kattfoder. NUTRECO stod för utvecklingen och produktionen av hela ARION Premium-serien till hund och katt. NUTRECO Gruppen är ett börsnoterat Holländskt företag med 12.000 anställda, som uteslutande arbetar med näring för djur och människor. Det är deras expertis, som står bakom utvecklingen av ARION Original.

Mer information

Vikt 14 kg
Förpackning

Smak

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.