Arion Fresh Cat Adult 12kg

419.00kr

1 i lager

Lägg till i önskelista Visa önskelista
EAN: 5414970055833 Artikelnr: 105583 Kategori:

Beskrivning

BRA SYN
Bra syn är viktigt för katter. Det hjälper dom med att inte bara utforska världen, det är även synen som driver kattens naturliga jaktinstinkt. För att skydda din katts syn har vi tillsatt en ökad dos Vitamin-A, och en anpassad dos taurin till ARION Fresh Adult Cat. Vi har även tillsatt sunda örter som hjälper synen, som t.ex. brännässla och ringblomma.

IMMUNITETS-SUPPORT
Den ständigt nyfikna kattens immunförsvar är i hårt arbete. En balanserad och lättsmält diet hjälper till med att stärka det naturliga immunförsvaret.ARION Fresh Adult Cat innehåller en rad ingredienser som hjälper till med att öka din katts immunitet, som t.ex. jäst, antioxidanter, zink och Vitamin-E.

HUD & PÄLS
Din katts hud och päls ger en bra indikation på trivsel och sundhet.En skinande blank katt är en sund katt! Därför är ARION Fresh Adult Cat full med näringsämnen som linfrö, zink och biotin, som håller hud och päls i toppform. Allt din katt behöver, för att bibehålla en fin och sund päls!

Innehåll:
*kött och animaliska biprodukter (varav 4% färsk kyckling)
*korn (Varav min. 14% fullkorn)
*vegetabiliska biprodukter (Brännässla, gentian, ringblomma, kamomill, fänkål)
*oljor och fettämnen
*frö (linfrö)
*mineralämnen
*jäst

OBS! Denna produkt är ej del av “7:e säcken gratis”-rabattkorten.

Läs mer hos Arion.

Ytterligare information

Vikt 14 kg
Förpackning

Smak

Varumärke

Arion

Bakom ARION ligger många års expertis, erfarenhet och utveckling. ARION har funnits på marknaden i nästan 40 år. Arion som varumärke lanserades av Trouw Nutrition, som är en del av den nederländska världsomspännande gruppen Nutreco. Det var inte ett foder av den kvalitet, som vi idag erbjuder våra kunder, men början på en lång process och utveckling inom hund- och kattfoder. NUTRECO stod för utvecklingen och produktionen av hela ARION Premium-serien till hund och katt. NUTRECO Gruppen är ett börsnoterat Holländskt företag med 12.000 anställda, som uteslutande arbetar med näring för djur och människor. Det är deras expertis, som står bakom utvecklingen av ARION Original.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.