Arion Fresh Adult Small 3kg

129.00kr

2 i lager

Lägg till i önskelista Visa önskelista
EAN: 5414970055727 Artikelnr: 105572 Kategori:

Beskrivning

IMMUNITETS-SUPPORT
När du och din hund är ute på äventyr är ett sunt, naturligt immunförsvar viktigt. En balanserad kost är viktig för att upprätthålla immunförsvaret – för att kunna ge ett skydd, när kroppen utsätts för t.ex. bakterier och virus. ARION Fresh Adult Small är full av goda antioxidanter som stödjer immunförsvaret. Fodret är berikat med örter, jäst och en sund blandning av vitaminer och mineraler.

HUD & PÄLS
Din hunds hud och päls avslöjar mycket om din hunds sundhet och välbefinnande. Därför har vi tillsatt ettsyror i ARION Fresh Adult Small, som håller pälsen i toppform. Vi använder linfrö som en naturlig källa till omega3. Ihop med zink och biotin bidrar detta till en extra sund och välmående päls!

VITALITET
Vi har sammansatt ARION Fresh Adult Small av de allra bästa ingredienserna, och en optimal mängd av vitaminer av mineraler, för att säkerställa din hunds trivsel. Färsk kyckling är ett lättsmält animaliskt protein, fullkorn levererar dyrbara fibrer och de noggrant utvalda örterna ger din hund en välförtjänt dos antioxidanter.

Innehåll:
*Kött och animaliska biprodukter (Varav 4% färsk kyckling)
*korn (Varav min. 14% fullkorn)
*vegetabiliska biprodukter (Brännässla, gentian, ringblomma, kamomill, fänkål)
*olja och fettämnen
*frö (linfrö)
*mineralämnen
*jäst

OBS! Denna produkt är ej del av “7:e säcken gratis”-rabattkorten.

Läs mer hos Arion.

Varumärke

Arion

Bakom ARION ligger många års expertis, erfarenhet och utveckling. ARION har funnits på marknaden i nästan 40 år. Arion som varumärke lanserades av Trouw Nutrition, som är en del av den nederländska världsomspännande gruppen Nutreco. Det var inte ett foder av den kvalitet, som vi idag erbjuder våra kunder, men början på en lång process och utveckling inom hund- och kattfoder. NUTRECO stod för utvecklingen och produktionen av hela ARION Premium-serien till hund och katt. NUTRECO Gruppen är ett börsnoterat Holländskt företag med 12.000 anställda, som uteslutande arbetar med näring för djur och människor. Det är deras expertis, som står bakom utvecklingen av ARION Original.

Mer information

Vikt 5.1 kg
Förpackning

Smak

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.