Arion Fresh Adult Active 12kg

439.00kr

2 i lager

Lägg till i önskelista Visa önskelista
EAN: 5414970055796 Artikelnr: 105579 Kategori:

Beskrivning

IMMUNITETS-SUPPORT
Ett starkt immunförsvar är viktigt till aktiva hundar, som gillar att leka i naturen. ARION Fresh Adult active innehåller alla näringsämnen som din hund behöver, för att kunna utforska världen. De tillsatta antioxidanterna som zink och E-Vitamin, hjälper din hunds immunförsvar så att den kan hantera alla utmaningar som den stöter på.

MUSKELSKYDD
En aktiv livsstil kräver extra styrka och uthållighet. För att hjälpa din hund på bästa sätt, har vi tillsatt L-carnitin i ARION Fresh Adult Active. L-carnitin stimulerar omvandlingen av fett till energi, och hjälper din hund med att bränna fettreserverna samtidigt som den skyddar värdefull muskelmassa.

LEDSKYDD
Vi önskar att ge din hund ett korrekt sammansatt foder, som ger er möjlighet för att njuta av er aktiva livsstil ihop – både idag och imorgon. Därför har vi tillsatt extra glukosamin och chondroitin, som hjälper till med att hålla din hunds leder smidiga och starka. Perfekt till hundar som bara fortsätter, oavsett vad!

Innehåll:
*Kött och animaliska biprodukter (Varav 4% färsk kyckling)
*korn (Varav min. 14% fullkorn)
*vegetabiliska biprodukter (Brännässla, gentian, ringblomma, kamomill, fänkål)
*olja och fettämnen
*frö (linfrö)
*mineralämnen
*jäst
*L-Carnitin
*glukosamin
*kondtroitin sulfat.

OBS! Denna produkt är ej del av “7:e säcken gratis”-rabattkorten.

Läs mer hos Arion.

Ytterligare information

Vikt 14 kg
Förpackning

Smak

Varumärke

Arion

Bakom ARION ligger många års expertis, erfarenhet och utveckling. ARION har funnits på marknaden i nästan 40 år. Arion som varumärke lanserades av Trouw Nutrition, som är en del av den nederländska världsomspännande gruppen Nutreco. Det var inte ett foder av den kvalitet, som vi idag erbjuder våra kunder, men början på en lång process och utveckling inom hund- och kattfoder. NUTRECO stod för utvecklingen och produktionen av hela ARION Premium-serien till hund och katt. NUTRECO Gruppen är ett börsnoterat Holländskt företag med 12.000 anställda, som uteslutande arbetar med näring för djur och människor. Det är deras expertis, som står bakom utvecklingen av ARION Original.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.