Arion Adult Medium Salmon & Rice 12kg

559.00kr

4 i lager

Lägg till i önskelista Visa önskelista
EAN: 5414970055352 Artikelnr: 9105535 Kategori:

Beskrivning

Adult Medium Chicken & Rice innehåller en balanserad kalcium och fosfornivå för sund ben och ledutveckling samt för sunda tänder. Fiberstrukturen ombesörjer en god tandhälsa, och omega 3 och 6 fettsyror hjälper till att få en frisk och sund hud och päls.

Fodret innehåller endast naturliga antioxidanter och en optimal balans av vitaminer och mineraler. Yucca extrakt ser till att minska avföringens lukt.

Varumärke

Arion

Bakom ARION ligger många års expertis, erfarenhet och utveckling. ARION har funnits på marknaden i nästan 40 år. Arion som varumärke lanserades av Trouw Nutrition, som är en del av den nederländska världsomspännande gruppen Nutreco. Det var inte ett foder av den kvalitet, som vi idag erbjuder våra kunder, men början på en lång process och utveckling inom hund- och kattfoder. NUTRECO stod för utvecklingen och produktionen av hela ARION Premium-serien till hund och katt. NUTRECO Gruppen är ett börsnoterat Holländskt företag med 12.000 anställda, som uteslutande arbetar med näring för djur och människor. Det är deras expertis, som står bakom utvecklingen av ARION Original.

Mer information

Vikt 12 kg
Förpackning

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.