Arion Adult Large Salmon & Rice 12kg

559.00kr

Slut i lager

EAN: 5414970055413 Artikelnr: 9105541 Kategori:

Beskrivning

INGREDIENSER

Ris 37%
lamm 26% (torrvägt)
protein från ris
potatis
fett från lamm
ärtor
betmassa
mineralsalt
öljäst
raffinerad cellulos
kaliumklorid
kondroitin
glukosamin
fiskeolja
F.O.S.
M.O.S.
citrus frö
rosmarin.
Prebiotisk effekt
Innehåller FOS och MOS som är naturligt fermenterbara fiber, dessa skapar en balanserad tarmflora och en optimal matsmältning.

Ledskyddande
Innehåller glucosamin och chondroitin som stärker och bygger upp ledbrosken och säkerställer flexibla leder hos stora hundraser.

Vitalitet
Innehåller välsmakande animaliskt protein av hög kvalitet och en balanserad mängd vitaminer och spårämnen som understöttar organens funktioner och ger hunden de bästa möjligheterna till en sund mage hela livet

Varumärke

Arion

Bakom ARION ligger många års expertis, erfarenhet och utveckling. ARION har funnits på marknaden i nästan 40 år. Arion som varumärke lanserades av Trouw Nutrition, som är en del av den nederländska världsomspännande gruppen Nutreco. Det var inte ett foder av den kvalitet, som vi idag erbjuder våra kunder, men början på en lång process och utveckling inom hund- och kattfoder. NUTRECO stod för utvecklingen och produktionen av hela ARION Premium-serien till hund och katt. NUTRECO Gruppen är ett börsnoterat Holländskt företag med 12.000 anställda, som uteslutande arbetar med näring för djur och människor. Det är deras expertis, som står bakom utvecklingen av ARION Original.

Mer information

Vikt 12 kg
Förpackning

Smak

,

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.